

Właściwości lecznicze miodu rzepakowego:
- źródło dobrze przyswajalnej energii dla osób obciążonych wysokim wysiłkiem, zarówno psychicznym, jak i fizycznym,
- wspomaga procesy detoksykacji organizmu odciążając tym samym wątrobę,
- wspomaganie powrotu do zdrowia chorych po zawale serca,
- jest przydatny we wspomaganiu leczenia infekcji gardła, nosa i oskrzeli. Łagodzi kaszel i stymuluje układ odpornościowy
- stosuje się pomocniczo w chorobach zapalnych i infekcyjnych nerek.
Miód to doskonały produkt odbudowujący nasze rezerwy energetyczne. Warto sięgać po niego nie tylko w okresie wzmożonego wysiłku, ale także na co dzień.
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Właściwości lecznicze miodu rzepakowego:
- źródło dobrze przyswajalnej energii dla osób obciążonych wysokim wysiłkiem, zarówno psychicznym, jak i fizycznym,
- wspomaga procesy detoksykacji organizmu odciążając tym samym wątrobę,
- wspomaganie powrotu do zdrowia chorych po zawale serca,
- jest przydatny we wspomaganiu leczenia infekcji gardła, nosa i oskrzeli. Łagodzi kaszel i stymuluje układ odpornościowy
- stosuje się pomocniczo w chorobach zapalnych i infekcyjnych nerek.
Miód to doskonały produkt odbudowujący nasze rezerwy energetyczne. Warto sięgać po niego nie tylko w okresie wzmożonego wysiłku, ale także na co dzień.
Jak stosować miód?
- Miód należy stosować systematycznie, w celach profilaktycznych. Podstawowa dzienna dawka miodu dla każdej osoby wynosi 20g.
- Miód spożywamy z pieczywem, dodajemy do przestudzonej herbaty, mleka, do soków owocowych i warzywnych oraz do różnych potraw i ciast. Wykazano jednak, że najlepsze efekty otrzymuję się po spożyciu miodu w postaci roztworu wodnego (1 łyżeczka na szklankę letniej wody), przygotowanego na 10-12 godzin przed spożyciem.
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Właściwości lecznicze miodu rzepakowego:
- źródło dobrze przyswajalnej energii dla osób obciążonych wysokim wysiłkiem, zarówno psychicznym, jak i fizycznym,
- wspomaga procesy detoksykacji organizmu odciążając tym samym wątrobę,
- wspomaganie powrotu do zdrowia chorych po zawale serca,
- jest przydatny we wspomaganiu leczenia infekcji gardła, nosa i oskrzeli. Łagodzi kaszel i stymuluje układ odpornościowy
- stosuje się pomocniczo w chorobach zapalnych i infekcyjnych nerek.
Miód to doskonały produkt odbudowujący nasze rezerwy energetyczne. Warto sięgać po niego nie tylko w okresie wzmożonego wysiłku, ale także na co dzień.